На 11 март 2022 г. от 11,30 часа, в заседателната зала на Института по инженерна химия при Българска академия на науките (ИИХ-БАН), ще се проведе открито заседание на научното жури за защита на дисертационен труд на тема «ОЦЕНЯВАНЕ НА СМЕСЕНИ УРЕДБИ С АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ», за присъждане на научната степен “ДОКТОР НА НАУКИТЕ” по професионално направление 4.2 „Химически науки“, на проф. д-р инж. АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ. Заседанието ще се проведе присъствено – в залата на ИИХ-БАН, ет.2, и дистанционно чрез ZOOM.

Председател на научното жури – доц. д-р Татяна Петрова (ИИХ-БАН), Членове на научното жури: проф. дтн. Венко Бешков (ИИХ-БАН), проф. д-р инж. Георги Вълчев (Университет по Хранителни Технологии – Пловдив), проф. д-р Соня Табакова (Институт по механика – БАН), проф. д-р инж. Илия Илиев (Русенски университет “Ангел Кънчев”), проф. д-р Алексей Бендерев (Геологически институт „Страшимир Димитров” – БАН), доц. д-р Петър Гергинов (Геологически институт „Страшимир Димитров” – БАН).

Материалите по защитата са на разположение в личен състав на ИИХ-БАН и са публикувани на интернет страницата на ИИХ-БАН – https://www.iche.bas.bg/PhD&DSc_procedure_BG_1.htm